Pulpe de pui in stil toscan

de MotanLaOale in Pui, 29 Ian 2013 | 7793 vizualizari

 

Inspirat de pe site de la Toamna 07! Foarte bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 100ml vin rosu
  • 200g masline
  • 300g rosii tocate (conserva)
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • busuioc
  • boia dulce
  • boia iute
  • curry
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in stil toscan:

Se curata ceapa si ardeiul, se toaca si se pun intr-o tava in 3 linguri de ulei de masline.

Se face un amestec din ulei de masline, busuioc, boia, piper, sare, curry, se ung bine pulpele cu el si se pun intava peste ceapa si ardei.

Se pune putina apa si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute, intorcand pulpele pe ambele parti.

Se adauga rosiile, vinul, maslinele si se mai tine la cuptor 25-30 minute.

Se ung pulpele cu sosul din tava si se intorc pe ambele parti.

Se pune usturoiul taiat felii, se amesteca si se mai tine 5 minute in cuptor.

Se poate servi cu garnitura dar mai bun este cu paine proaspata!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in stil toscan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu legume si coriandru